Nieuwsbericht
 
E1 Hut

Laatste nieuws
Sat 26 May

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

25-11-06: ONR E1-Drachtster Boys E1 3-2 (meer)

Sat 25 Nov, 12:23

Door: Erik


Zwaarbevochten overwinning voor E1



Zaterdag 25  november speelde ONR E1 tegen het laag geklasseerde Drachtster Boys E1. Uiteindelijk werd het een moeizame 3-2 overwinning.


ONR opende sterk, het was Merijn die na een paar minuten op links de diepte in ging, een goede voorzet gaf en Sander zijn 10e goal van dit seizoen kon laten maken. Vanaf dat moment werd het rommelig bij ONR, passes kwamen niet of nauwlijks meer aan, er was geen overleg meer, de linies sloten niet meer aan, de concentratie leek weg. Een van de oorzaken was misschien de stevige wind tegen. Uiteindelijk resulteerde dit in de verdiende 1-1 van Drachtster Boys. Drachster Boys werd steeds sterker maar de ruststand werd 1-1.

In de rust zijn er enkele omzettingen gedaan en ook is er afgesproken dat we de 3 punten wilden hebben ook gezien de stand op de ranglijst (ONR 5e/6e en Drachtster Boys 11e en laatste in de hoofdklasse). Schoten van afstand zouden ons hierbij kunnen helpen.  ONR begon wederom sterk, veel druk naar voren, maar het was DB  dat via een counter de 1-2 maakte. Dat was een tegenvaller. De jongens lieten het er niet bij zitten en deden een stapje extra. Willem ging op het middenveld voetballen en Lars weer achterin. Dit resulteerde al snel in een doelpunt van Willem 2-2 (geplaatst afstandschot). ONR ging nu door en DB kwam er haast niet meer uit.  Merijn schoot van afstand tegen de onderkant van de lat maar helaas kwam de bal het veld weer in. Dit overkwam ook Sander na een goede voorzet vanaf rechts. Dennis en Hendrik waren ook dichtbij een doelpunt maar het lukt net niet. Uiteindelijk was het wederom Willem die van afstand schitterend raak schoot, 3-2. Vanaf dat moment golfde het spel op en neer. Maar gelukkig konden Job, Bertrik, Lars  en Danny achterin de tegengoal voorkomen. Mede dankzij de hardwerkende middenvelders en voorhoede spelers Merijn, Willem, Dennis, Sander, Hendrik. Al met al een moeizame maar verdiende overwinning. Grote klasse jongens !!








Terug
 
 
 
 
 
Sponsorgalerie